כתיבת ספר תורה

ספר תורה של אחדות ישראל | קרן הצדיק
קרן הצדיק · ע״ש רבי אריה לוין זצוק״ל

ספר תורה של
אחדות ישראל

במלאת 50 שנה להסתלקותו של הצדיק רבי אריה לוין זצוק״ל — ספר תורה שנכתב לחיזוק האחדות בעם ישראל. הצטרפו למצוות כתיבת אות בספר תורה.

📜 מצווה תרי״ג ✨ סגולה לכל הישועות 🤝 אחדות ישראל 💛 החל מ-36 ₪
גלול למטה

ועתה כתבו לכם את השירה הזאת

— ספר דברים · מצווה תרי״ג

ספר תורה לזכר הצדיק

במלאת 50 שנה להסתלקותו של הצדיק רבי אריה לוין זצוק״ל החלה ״קרן הצדיק״ בכתיבת ספר תורה לזכרו שיהיה מיועד לחיזוק האחדות בעם ישראל.

את הרעיון והחשיבות שיש לספר התורה שאבו ראשי ״קרן הצדיק״ מדברי הזוהר הקדוש שכתב כי יש ריבוא אותיות בספר תורה כנגד שישים ריבוא נשמות ישראל.

על כן נוהגים ישראל קדושים לקנות ספר תורה בשיתוף עם יהודים נוספים המצטרפים לקניית אותיות, פסוקים, יריעות ופרשיות מיוחדות.

מצוות כתיבת אות בספר תורה היא המצווה האחרונה מבין תרי״ג מצוות התורה והיא מופיעה בספר דברים: ״ועתה כתבו לכם את השירה הזאת״.

גדולי ישראל עמדו רבות על גדולת המצווה הזו וחשיבותה הרבה, לצד הסגולות הרבות הקשורות בה ובפרט לפי המנהג הידוע והחשוב לרכוש אותיות עבור כל ילד וילדה מישראל סמוך ככל האפשר לזמן לידתם.

כיצד רוכשים אות בספר תורה?

המנהג הינו לקנות אותיות המרכיבות את השם המלא או לרכוש פסוק שמתחיל באות הראשונה של שמו ומסתיים באות האחרונה של שמו.

ולכל הפחות לקנות אות אחת לזכות היהודי כדי שישתתף בעיקר קיום המצווה.

מנהלי ״קרן הצדיק״ ציינו כי מצוות אות בספר תורה היא המצווה היחידה הכוללת בתוכה את כל הסגולות: בריאות טובה, הצלחה ברוחניות ובגשמיות, זיווג, פרי בטן, פרנסה בשפע וקירוב הגאולה.

📜
ס׳ ריבוא אותיות
כנגד ס׳ ריבוא נשמות
הזוהר הקדוש

המצווה היחידה שכוללת את כל הסגולות

💪
בריאות טובה
סגולה לרפואה שלמה
🌟
הצלחה רוחנית
עלייה בתורה ויראת שמים
🏆
הצלחה בגשמיות
פתיחת שערי הצלחה
💍
זיווג הגון
מציאת הזיווג האמיתי
👶
פרי בטן
זרע של קיימא
💰
פרנסה בשפע
פתיחת צינורות שפע
ספר תורה של אחדות ישראל

במלאת 50 שנה להסתלקותו של הצדיק רבי אריה לוין זצוק"ל החלה "קרן הצדיק" בכתיבת ספר תורה לזכרו שיהיה מיועד לחיזוק האחדות בעם ישראל.

את הרעיון והחשיבות שיש לספר התורה, הנכתב לשם הגברת האחדות בעם ישראל, שאבו ראשי "קרן הצדיק" מדברי הזוהר הקדוש שכתב כי יש ריבוא אותיות בספר תורה כנגד שישים ריבוא נשמות ישראל.

על כן נוהגים ישראל קדושים לקנות ספר תורה בשיתוף עם יהודים נוספים המצטרפים לקניית אותיות, פסוקים, יריעות ופרשיות מיוחדות.

מצוות כתיבת אות בספר תורה היא המצווה האחרונה מבין תרי"ג מצוות התורה והיא מופיעה בספר דברים: "ועתה כתבו לכם את השירה הזאת".

גדולי ישראל עמדו רבות על גדולת המצווה הזו וחשיבותה הרבה, לצד הסגולות הרבות הקשורות בה ובפרט לפי המנהג הידוע והחשוב לרכוש אותיות עבור כל ילד וילדה מישראל סמוך ככל האפשר לזמן לידתם.

המנהג הינו לקנות אותיות המרכיבות את השם המלא או לרכוש פסוק שמתחיל באות הראשונה של שמו ומסתיים באות האחרונה של שמו, ולכל הפחות לקנות אות אחת לזכות היהודי כדי שישתתף בעיקר קיום המצווה.

מנהלי "קרן הצדיק" ציינו כי מצוות אות בספר תורה היא המצווה היחידה הכוללת בתוכה את כל הסגולות: בריאות טובה, הצלחה ברוחניות ובגשמיות, זיווג, פרי בטן, פרנסה בשפע וקירוב הגאולה הכללית והפרטית לכל יהודי.

התרומה תשמש לפעולות החסד של "קרן הצדיק" ע"ש רבי אריה לוין זצוק"ל.

אפשרויות הצטרפות לספר התורה